Didi Kempot – Kusumaning Ati

Download Lagu Kusumaning Ati mp3 hanya untuk review. Lagu dari Didi Kempot ini ada di album Unknown Album dengan genre pop . Koleksi mp3 Didi Kempot ini tersedia dalam format preview 128 kbps. Untuk Kualitas terbaik silahkan beli lagunya lewat iTunes atau google Music.

LIRIK LAGU Kusumaning Ati

Kusumaning ati
Duh wong ayu kang tak anti-anti
Mung tekamu biso gawe
Tentrem ning atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi ora bakal lali
Tur kelingan jeroning ati
Sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirangake

Manis pambukane
Kok pahit tibo mburine
Malah ngangelake

Amung pamujiku
Mugo-mugo ra ono rubedho

Sak pungkure
Nggonmu lungo
Ora kondo-kondo