Tony Q Rastafara – Ngajogjakarta

Download Lagu Ngajogjakarta mp3 hanya untuk review. Lagu dari Tony Q Rastafara ini ada di album Unknown Album dengan genre pop . Koleksi mp3 Tony Q Rastafara ini tersedia dalam format preview 128 kbps. Untuk Kualitas terbaik silahkan beli lagunya lewat iTunes atau google Music.

LIRIK LAGU Ngajogjakarta

Yen di eling-eling
Yen di eling-eling
Manise ora iso ilang 2x

Mlaku-mlaku neng Ngayogjokarto
Lali omah lali wektu mrono konco mrene konco
Rame-rame mampir ngombe umbar ngguyu
Crito ngalor ngidul weteng luweh ora usah bingung
Sego kucing ora popo rego miring monggo kerso
Ngayogjokarto… Ngayogjokarto…

Yen di eling-eling
Yen di eling-eling
Manise ora iso ilang 2x

Kuto pelajar sing adem ayem
Tepo sliro tasih wonten
Londo-londo krasan manggon tiang monco moro seneng
Ojo lali lesehanku tek Malioboro
Nombohi ati kangen yen suwe ora ketemu
Ngayogjokarto… Ngayogjokarto…