Nurhana – Mawar Biru

Download Lagu Mawar Biru mp3 hanya untuk review. Lagu dari Nurhana ini ada di album Unknown Album dengan genre pop . Koleksi mp3 Nurhana ini tersedia dalam format preview 128 kbps. Untuk Kualitas terbaik silahkan beli lagunya lewat iTunes atau google Music.

LIRIK LAGU Mawar Biru

Tumetesing waspaku
Ora tego rasaning atiku
Ninggalake…sliramu
Priyo idamanku

Tansah katon esemmu
Ngawe-awe rasaning atiku
Ngelingake…
Naliko bareng mlaku-mlaku

*)
Ora nyono ora ngiro,yen ngene dadine
Aku kudu melu,
Ndherek’ake romo lan ibuku
Mulih nEng ndesaku

Wekasanmu welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono minongko
Tondho katresnanku

REFF :
kembali ke *)