Susy Arzetty – Mrojol Sing Longan

LIRIK LAGU Mrojol Sing Longan

PURA-PURA BLI DOYAN WADON,
PADAHAL MAH RAJANE BOHONG
KARI BENGI KULA SERING KELANGAN,
LAKI SERING MROJOL SING LONGAN

BAGJA TEMEN SUN DUE LAKI,
YEN BENGI ARANG DIKELONI
WAYAH BUTUH WONG LANANG KITA ILANG,
SUBUH WIS ANA NING IRINGAN

REFF:
DASAR WONG LANANG, PENGENE MENANG
SALAHE SEGUDANG, ALESAN PIRANG-PIRANG

DIPIKIR-PIKIR, LANGKA TRIMANE
SABAN BENGI DANDAN, ANGGER NANGGA BAE

PENGENE SIH, KAYA NGAPA
KARI TINGGAL NGOMONG BAE
AJA PENGEN, SUKET TANGGA
DURUNG TENTU ENAKE

BAGJA TEMEN SUN DUE LAKI,
YEN BENGI ARANG DIKELONI
WAYAH BUTUH WONG LANANG KITA ILANG,
SUBUH WIS ANA NING IRINGAN

REFF:
DASAR WONG LANANG, PENGENE MENANG
SALAHE SEGUDANG, ALESAN PIRANG-PIRANG

DIPIKIR-PIKIR, LANGKA TRIMANE
SABAN BENGI DANDAN, ANGGER NANGGA BAE

PENGENE SIH, KAYA NGAPA
KARI TINGGAL NGOMONG BAE
AJA PENGEN, SUKET TANGGA
DURUNG TENTU ENAKE

PURA-PURA BLI DOYAN WADON,
PADAHAL MAH RAJANE BOHONG
KARI BENGI KULA SERING KELANGAN,
LAKI SERING MROJOL SING LONGAN

BAGJA TEMEN SUN DUE LAKI,
YEN BENGI ARANG DIKELONI
WAYAH BUTUH WONG LANANG KITA ILANG,
SUBUH WIS ANA NING IRINGAN