Eny Sagita – Prawan Kalimantan

LIRIK LAGU Prawan Kalimantan

Pria:
Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu Kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan

Wanita:
Cempedhak mas dudu nongko
Mbiyen cedhak ra wani kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondho

Pria:
Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Wanita:
Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Trenaku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun

Reff

Wanita:
Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Pria:
Beninge banyu kalimantan
Mbiyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan

Pria:
Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan

Wanita:
Cimpedak mas dudu nongko
Mbiyen cedhak rawani
kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondho

Reff

Wanita:
Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Aduh pake mak e aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Pria:
Beninge banyu kalimantan
Mbiyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan

Pria:
Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Wanita:
Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Tresnoku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun
Tak enteni yen mase purun