The Panas Dalam – Budak Baheula

Download Lagu Budak Baheula mp3 hanya untuk review. Lagu dari The Panas Dalam ini ada di album Unknown Album dengan genre pop . Koleksi mp3 The Panas Dalam ini tersedia dalam format preview 128 kbps. Untuk Kualitas terbaik silahkan beli lagunya lewat iTunes atau google Music.

LIRIK LAGU Budak Baheula

Yeuh aya digigireun
Hey nu gelo ulah gandeng nde bobo
Insya allah enjing2 bade ngiring
Jeung ibuna naek kuda di ganesha

Yeuh ieu anak saya
Kasep bageur soleh nurun ti bapana
Gaduh kaos kaki seueur warna warni
Topi rompi bade meser tanggal hiji

Sing luhur sakola
Elehkeun si bapa
Bagikeun elmuna
Anu sombong moal boga babaturan

Yeuh tingal diri kami
Langkung bagja ti kaluarga cemara
Artos seueur tapina moal bebeja
Kami sieun bilih dipaok tatangga

Yeuh hayu geura gede
Indonesia geus direbut kelong wewe
Lamun maneh cicing wae teu kabere
Mun teu kabere mendingan cicing wae

Upami si bapa
Ngan nyieun kaera
Mun kitu hampura
Bapa mah maklum budak baheula