Via Vallen – Edan Turun

LIRIK LAGU Edan Turun

Langit hang dadi saksi
Bumi milu nyakseni
Suci lan putihe tulus lan ikhlase
Welas sun nyang riko
Paran tah paran maning
Hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu sing gelem telikas
Nompo welas isun
Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni
Biso sun linglung
Koyo wong edan turun
Serange atinisun
Serange welas isun
Nemen nyang riko
Nyang riko nyang riko

Langit hang dadi saksi
Bumi milu nyakseni
Suci lan putihe
Tulus lan ikhlase welas sun nyang riko
Paran tah paran maning
Hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu
Sing gelem telikas nompo welas isun
Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni
Biso sun linglung,
Koyo wong edan turun
Serange atinisun
Serange welas isun
Nemen nyang riko
Nyang riko nyang riko

Langit hang dadi saksi
Bumi milu nyakseni
Suci lan putihe tulus lan ikhlase
welas sun nyang riko
Paran tah paran maning
Hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu sing gelem
Telikas nompo welas isun
Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni
Biso sun linglung koyo wong edan turun
Serange atinisun serange welas isun
Nemen nyang riko nyang riko nyang riko
Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni
Biso sun linglung koyo wong edan turun
Serange atinisun serange welas isun
Nemen nyang riko nyang riko nyang riko