Via Vallen – pantai Klayar-dangdut Koplo Rgs

LIRIK LAGU pantai Klayar-dangdut Koplo Rgs

Tulung sawangen sawangen aku
Sing nandang rindu
Oh tulung muliho

Senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu neng pantai klayar
Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar
Ouoooo

Sedelo wae aku ora biso
Adoh kowe nengopo ningalke lungo
Sekethip netro aku ora lilo
Yen kowe nganti gandeng karo wong liyo
Ouoooo

Tulung sawangen sawangen aku
Sing nandang rindu
Oh tulung muliho
Senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu neng pantai klayar
Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar
Ouoooo

Sedelo wae aku ora biso
Adoh kowe nengopo ningalke lungo
Sekethip netro aku ora lilo
Yen kowe nganti gandeng karo wong liyo
Ouoooo

Birune segoro kutho pacitan
Nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
Birune segoro kutho pacitan
Pantai klayar sing nyimpen sewu kenangan
Ouoooo
Ouoooo